fredag 4. april 2014

Si det! på Tveita skole


Vi har besøkt 4. trinn på Tveita skole i Oslo under vår "Si det!"- turne i regi av Den Kulturelle Skolesekken i Oslo. Vi har ikke besøkt 4. trinnselever siden jul, så dette møtet ble en skikkelig energiboost for meg og Elin som har prosjektet sammen. 4. trinnselever er nemlig svært så frittalende! Helt hærlige! Fra første minutt ble vi bombardert med spørsmål: Er dere tvillinger, hvor gamle er dere, hvem er eldst, hva skal vi gjøre, hordan da.....? Vi ble helt satt ut av denne fanatstiske og positive gjengen, og gjøv løs på to dager med mye moro! 
Den store forskjellen vi har oppdaget i dette prosjektet, er nemlig at  alderen på barna som deltar absolutt er med på å styre veien videre for det resultatet vi kommer frem til.
 4. trinnselever er ikke redd for noe, de bare kaster seg uti det! Fantastisk! Om du vil lese mer om hva dette prosjektet består i, så er det bare å skrive "Si det!" i søkefeltet til høyre.

(Filmen er komprimert og egner seg ikke for visning på stor skjerm)


1 kommentar:

Allimac58 sa...

Jeg var med å dette kule prosjektet i 4 klasse. Nå begynner jeg i 8. Og når jeg ser tilbake på dette, neten fire år etter føles det nesten ut som om det var i går. fy søren som tiden flyr. men jeg husker det var veldig morsomt og lærerikt og det skapte mange gode minner. tusen takk Bente og Elin Aasheim