mandag 6. mai 2013

Kreativ læring med iPad på NKUL

I dag har jeg holdt foredrag for 90 påmeldte på konferansen NKUL i Trondheim. Tema var "Animasjon og kreativ læring med iPad"! NKUL har primært vært et møtested for lærere som arbeider med digitale verktøy i skolen, men i år satset de også mot førskolelærere! Kjempebra, synes jeg! Det er mange muligheter for bruk av iPad i barnehagen, og jeg var så heldig at jeg fikk dele noen av mine tips med tilhørerne! - Bruk av iPad er jo så enkelt at selv treåringen manøvrerer denne uten problemer, og da gjelder det bare å fylle appene med et vettugt innhold! Og hjertet mitt banker for animasjon som læringsmetodikk, selv om både film og foto er nært relatert og innbyr til mange spennende prosjekter som kan gjennomføres i barnehagen
Tusen takk for at jeg fikk komme! 

2 kommentarer:

annepå(vest)landet sa...

Tusen takk for et flott og inspirerende foredrag! Skolen vår har nettopp bestilt 30 iPads og gitt om vi skal lage filmer?! Foredraget ditt ga oss ekstra motivasjon og vi klør etter å komme i gang :)

Anne fra Odda

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Åååå, det var hyggelig å høre! Tusen takk!! Fint at de som kom fra skolen også fikk et utbytte, dette var jo primært tilpasset barnehager! Du får bare si fra om dere trenger noe assistanse etter hvert, jeg har egne opplegg som er tilpasset bruk av animasjon som læringsmetodikk i skolen! Lykke til med arbeidet, elevene kommer garantert til å digge dette!