søndag 13. november 2011

Animert reklame; Det finnes piller for alt! + ny film; Rotegift

 Det finnes piller som gjør det helt greit med et etegilde!
Se reklamen lengre ned om du ble nysgjerrig!
15 lærere har i tre dager fordypet seg i animasjon til skolebruk! I løpet av kursdagene var en av oppgavene å lage en reklamefilm hvor de måtte arbeide etter fastsatte mål og kriterier. Ikke ulikt en oppgave jeg ville gitt mine elever. Målet med det praktiske arbeidet var å lage en reklame for et fiktivt produkt. Hadde jeg gitt denne oppgaven til mine elever kunne målet vært å lære om virkemidlene en benytter i reklame, samt benytte film som en øvelse i å formidle budskap ved hjelp av tekst, bilde og lyd. Kompetasnemålene er altså hentet fra norskfaget på mellomtrinnet! Nederst fpr dere se to av tre filmer som ble laget. Den siste gruppa ville gjerne lage reklamen helt ferdig før publisering, så den kommer ved et senere tidspunkt!
Takk for tre flotte dager i TRONDHEIM!
(Filmene er svært komprimert og egner seg ikke for visning på stor skjerm)

4 kommentarer:

Hege Forsbak Håskjold sa...

Takk Bente, for et fantastisk kurs. Jeg kjenner jeg savner råfilmen for videre lek og redigering, men jeg på innrømme at jeg er stolt over å være på bilde og med film i bloggen din.
Hilsen Hege

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Filmen deres ble kjempefin, jeg har allerede sett den flere ganger! Send meg en minnepenn og frankert og adressert konvolutt, så sender jeg deg råfilmen i retur!
Bente

SkredeTours sa...

Hei

Steika bra kurs. Jeg vil ha mer.
Det er mulig jeg var i overkant eplekjekk når det gjaldt konvertering fram og tilbake mellom mac og pc, men Any Video Converter gjør mye fint. Prøv den.

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Tusen takk- Nå er det bare å sette i gang og teste alle mulighetene! Vi har jo bare så vidt begynt opplæringen, det er jo så mange spennende ting å en kan gjøre! Takk for at du sendt filmen- den ble helt super!
Bente