fredag 25. februar 2011

Animasjonskurs i Kristiansand

 Dagen kurs i Kristiansand var det tredje animasjonskurset i sørlandsbyen. En skulle tro at byen var full av hobbyanimatører snart, men akkurat i dag var de fleste tilreisende; fra Drammen,Stavanger og Tvedestrand. Flere av deltagerne var kunstnere som også arbeider med barn; et solid utgangspunkt for masse kreativt animasjonsarbeid i framtiden!
Vi hadde et morsomt kurs med mye kreativitet og latter i dag. Ta en tipp på filmene nederst i innlegget!
I dag fikk kursdeltaerne testet ut dukkene jeg har skrevet om i tidligere innlegg.
 Dukkene ser veldig fine ut når de får et lag med plastillina rundt seg. Det er en veldig stor fordel at de står stødig på underlaget. Som dere ser, så har de et skjellet av ståltråd som en kan bevege på mellom hver eksponering. Kropp, ben og hode er av tre.
Kursdeltagerne oppdaget raskt at ståltråden var veldig hard å bøye som en ville! Ved bruk av styrke ble i tillegg plastillinaen klint utover, og figuren måtte stadig repareres. Jeg tror nok ikke jeg kan anbefale disse for de aller minste barna. Det er mulig at de rett og slett trenger en hardere type plastillina, eller at de like godt kan få klær av tekstil. - Det er tross alt en fordel ståltråden er hard for at den skal klare å holde posisjonen sin til eksponeringen er foretatt. Dukkene er nok ikke ferdig uttestet ennå!
Sjekk ut dagens filmer:

Ingen kommentarer: