fredag 15. oktober 2010

To blodige animasjoner i Arendal

På fredag var det elever på Arendal vgs som fikk i oppdrag å animere kunst. Madonna og Pubertet er tydeligvis bilder som fenger, og jeg lar bildene fortelle videre....
Jeg ble oppriktig imponert over tegneferdighetene til enkelte av elevene. - Her lå alt til rette for å lage en flott animasjon, det ble klart ganske tidlig i prosessen. Det ligger derimot alltid en spenning der; Vil tiden strekke til? Ofte ønsker elevene å få til mer enn hva vi har tid til i løpet av et slikt hurtigkurs!

Et foster er under utvikling!

 Her har foster og navlestreng kommet på plass. Et ganske så sterkt uttrykk!
 
 Det ble ganske blodig etter hvert! Og elevene hadde det tydeligvis veldig gøy under selve animasjonen. Så moro var det å grise med Madonna, at jeg tidvis ble bekymret for om de husket å ta bilder etter hvert som de klæsjet i vei!
Fosteret kom seg uskadet fra fødselen, og hva som skjedde videre kan du se i filmen nedenfor!
Den andre animasjonsgruppen lagde en morsom liten sak om bildet Pubertet. Det ble ikke noe mindre blodig der...Ta en titt da vel!
Takk for en usedvanlig hyggelig dag! Husk at dere nå kan få låne animasjonsstasjonene ved en senere anledning- da får dere heldigvis litt bedre tid enn i dag!

Ingen kommentarer: