onsdag 6. januar 2010

Et nytt år, nye kurs, nye utfordringer!

Det nye året har knapt begynt, og avtaleboka begynner å fylles med nye, spennende oppgaver!
I tillegg til at animasjonsprosjektet med 7. trinn på Løren skole ("Vi designer, bygger og animerer") fortsetter, kan jeg se fram mot mange nye spennede oppgaver.
Her er en liten oppsummering av hvordan 2010 ser ut per dags dato:

- Boka mi er ute for salg. jeg solgte 40 den første uka! Jippy- Jeg er veldig fornøyd. Heretter er den fast inventar på alle kurs fremover. Boka kan bestilles her

- Om 3 uker skal jeg sette i gang et animasjonsprosjekt med 80 4. trinnselever på Løren skole i Oslo. Vi skal arbeide med verdensrommet! Jeg vil legge ut bilder og snutter etter hvert som prosjektet tar form.

- Fra 18 januar skal jeg på animasjonsturnè. Turneen er i regi av Norsk Kulturskoleråd, og jeg skal til Ålesund, Molde, Trondheim, Bodø, Tromsø, Bergen og Kristiansand.

- Turen går til Sogn og Fjordane den 11. februar. Da er det animasjonskurs for lærere og kulturskolelærere på KULTURSKOLEFOKUS.

- Du trenger ikke arbeide med barn for å ha det moro med animasjon. 13. februar kan alle som har interesse for det lære animasjonens grunnprinsipper på Munch- museet i Oslo. Dette blir et kreativt verksted med vekt på Munchs kunst. Les mer på kurssidene mine.
DKS Aust- Agder satser på en ny runde med kurset "Animerte kunstverk- kulturarven vekkes til live" Jeg gleder meg til nye runder både i 2010 og 2011.

- Ellers så har jeg noen flere prosjekter i tenkeboksen, men det får jeg komme tilbake til senere.

2 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Spennende! :)))

Håper det blir et godt år, og du; grattis med boka! :)

*klem*

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Tusen takk! Spennende å se hvordan det går- solgte 40 første uka, og det er jeg ganske fornøyd med!