søndag 4. oktober 2009

Animasjonsturnè på sørlandet

Da er jeg på plass i Arendal. Her skal jeg være frem til torsdag, hvor jeg skal animere med barn i Tvedestrand og i Risør.

Det er DKSi Aust- Agder som har hyret meg for å gjennomføre animasjonskurs som en del av deres program i den kulturelle skolesekken. Føst skal lærere og noen utvalgte elever ved hver skole gå et grunnkurs i animasjon. På dag to skal disse være medhjelpere når resten av elevene skal animere.
Etter to dager drar jeg videre til neste skole, men utstyret blir stående igjen på skolen i ytterligere tre dager. Målet er at alle elevene skal få laget egne animasjoner i løpet av disse fem dagene. DKS Aust- Agder har investert i to animasjonsstudioer til dette prosjektet. På bildet ser dere ett av de tre heftene jeg har skrevet i forbindelse med prosjektet. Støttet av FILM & KINO har jeg skrevet et elevhefte, et lærerhefte og et oppgavehefte.
Alt er lagt til rette for at skolene skal kunne animere uten meg de tre siste dagene av prosjektet!
I morgen går turen til Holt skole i Tvedestrand. Oppdateringer kommer daglig fram mot torsdag. Følg med....

2 kommentarer:

Velkommen til min kreative verden sa...

Du er jammen flink. Du reiser mye og har mange ulike oppdrag.

Jeg gleder meg til å høre om resultatene dette gir: )

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Tusen takk! Hyggelig å høre at flere enn meg finner dette interressant .-) Ja, det blir en del reising framover nå,nesten ukentlig, og jeg føler meg veldig heldig som får lov til å drive med dette ved siden av den vanlige jobben min. Det er vel det man kan kalle en jobby- Jobb/Hobby!Kunne ikke vært foruten!