onsdag 20. mai 2009

Bukkene Bruse i ny animert utgave fra BMS


Så var andre kursdag over for elevene i 5. klasse ved Bærum Montessoriskole. I løpet av to hektiske kursdager har elevene laget manus, tegnet storyboard, laget figurer og bakgrunner, animert, redigert og lagt til både replikklyder og effektlyder!
Jeg er imponert over hvor mye de fikk gjort på den tiden vi hadde til rådighet, og alle ble fornøyd med sluttresultatet. Elevene fikk i oppgave å lage en ny utgave av Bukkene Bruse. Bukkene fikk ikke lov til å være med, og handlingen måtte foregå i et annet miljø enn i eventyret. Her finner vi eventyrets kjennetegn, men elevene har også brukt mye egen kreativitet. Bra jobba!
Skriv gjerne en kommentar om filmene.... Disse flinke elevene fortjener all ære!
2 kommentarer:

Margrethe sa...

Så artig! Morsomt at bukkene er blitt bytta ut med både gris og sau. Sauene som skulle på bar var jo en morsom vri ;) Det er gøy å jobbe med barn og se hvor mye fantasi de har, og ikke minst se at de tør bruke kreativiteten.

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Fint at du likte de! Om litt kommer det film fra en barnehage og årets verkstedsfilm fra Kortfilmfestivalen i Grimstad- Da jobber vi i 4 dager, og ofte tredimensjonalt.