lørdag 28. mars 2009

Min nye venn Pinnacle

Jeg har fått meg en ny venn! Pinnacle heter han, og vi leker sammen nesten hele tiden. I perioder føler jeg meg nesten litt besatt av Pinnacle! Kom og lek, lokker han, og jeg er jo ikke vanskelig å be. Jeg leker gjerne i time etter time, og glemmer alt annet som trenger min oppmerksomhet. Han er jo så lett å leke med. Sjelden nye venner er så enkle, synes jeg.
Vi forsto hverandre nesten med en gang vi!
Jeg kan trygt anbefale andre å bli venner med Pinnacle også!
I begynnelsen likte jeg ikke Pinnacle så godt. Det var fordi jeg syntes han hadde litt samarbeidsproblemer med stopmotion. Jeg tenkte egentlig da at jeg kunne holde meg til Adobe Premiere, min andre redigeringsvenn. Etter hvert så viste det seg at det ikke var de to som var problemet, men faktisk jeg som ikke hadde gjort ting riktig! Så etter at jeg fant ut det, har vi vært gode venner alle tre.

Pinnacle er såpass omtenksom at han til og med sender meg mail om forskjellige måter vi kan leke sammen på. Jeg fikk en sånn mail i går, og da ble jeg kjempeglad. Her var framgangsmåten for mange nye ting vi kan gjøre sammen forklart veldig godt. Det var et stort pluss at det var forklart på norsk. Så om jeg får litt tid i dag, skal jeg og Pinnacle leke sammen igjen. Da skal vi lage animert musikkvideo av en del snutter jeg har liggende. Det er visstnok bare å trykke på et par knapper og tilføye musikk, så tenker Pinnacle ut resten selv. Jeg tror det ikke helt før jeg ser det, men det er verdt et forsøk! Spennende...

2 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

For en utrolig spennende jobb du har! ;-)

Ønsker deg en super helg!

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Heisan! Ja, jeg har aldri hatt en kjedelig dag med animasjon, heldig sånn sett!
God helg til deg også!