fredag 29. april 2011

Høyt ambisjonsnivå på lærerkursene!

I forrige uke ble det tredje animasjonskurset i regi av Film og Kino avholdt. I løpet av denne kursrekken har jeg kurset 36 lærere fra Oslo, mange fra samme skole! Det har vært en utrolig pågang for disse kursene, og jeg vil bare beklage til alle dere som ikke fikk plass i denne omgang! Det blir flere anledninger, og jeg kommer til å annonsere de på bloggen!
 Ambisjonsnivået på kursene har vært høye; Her er det lærere som virkelig vil lære og som vil ha med seg et godt produkt tilbake for å vise elevene sine. Det har ikke vært fritt for at jeg som instruktør har vært nødt til å stoppe de opp litt og minne på den begrensede tiden! "Dette har vi ikke tid til", har jeg sagt mang en gang! Forhåpentligvis setter lærerne av litt lengre tid når de kommer tilbake til skolene sine! 
I løpet av kursrekka fikk dessuten et kjempefint skussmål jeg satte stor pris på: 
"Dette har vært som å være i barnebursdag. Jeg vil jo ikke dra hjem!"
 Den ene gruppa tok utgangspunkt i et ordtak! De hadde et kjempegodt samarbeid, og fikk dermed tid til å lage flotte kulisser til scenen sin. I tillegg til plastillinhøner, brukte de katta fra "Timmytid" - Det er lov å låne litt også!
En flott cut- out animasjon. Lærerne på denne gruppa skulle på kanotur med elevene sine, og da ble dette animasjonskurset en gylden anledning til å lage en liten humoristisk opplysningsfilm!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vwldig bra!