lørdag 10. oktober 2009

Hope skole, animasjonsdag 2


Det er noe med Edvard Munchs bilde Skrik aom aldri slutter å facsinere barn. Av alle bildene elevene kunne velge til å levendegjøre kulturarven, valgte nesten alle elevene på Hope Skrik. I løpet av den tiden elevene har til rådighet, blir ikke filmene lengre enn rundt 30- 40 sekunder- noe som er bra! Jeg har jo ikke sett filmene ferdig før jeg reiste, men jeg kan se fram til ca 7 forskjellige tolkninger av Skrik. Gleder meg!

Hope skole er en fådelt skole. Litt uvant for meg som er vant med 500- 600 elever, en ny og nyttig erfaring. På dette prosjektet fikk jeg se hvor godt det kan gjøres når barn fra 4.- 7.- klasse samarbeider mot et felles mål. Hopeelevene imponerte meg
! Og så kan jeg ikke unngå å nevne at vi sjekket kameraene de hadde på Hope, og lærene konkluderte med at de så absolutt skulle fortsette å animere når dette prosjektet er ferdig. Det gleder meg stort!

2 kommentarer:

Tonje Margrethe Akerholdt sa...

ååå for en drømmeblogg!!! Jeg skal ha om animasjon med 8.klasse nå! Da skal jeg vise elevene denne bloggen som inspirasjon!!! ;)

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Tusen hjertelig takk! Blir så glad når noen lar høre fra seg- menge som er inne og titter, men få som åpner munnen! Så kult at dere skal animere da! 8. trinn er kule å lage film med- de er så flinke og selvdrevne også har mange av de et allerede et godt utviklet filmspråk. La meg høre hva de synes om bloggen da! Syned foresten din var fin også. Lager du logoer? (Jeg burde strengt tatt hatt en)
Bente