onsdag 1. juli 2009

Land i sikte...

To dyktige animatører!
Dag 3, sommerkurs i animasjon på Oppegård kulturskole.
Nå er det land i sikte...Det betyr at vi forstår at vi til tross for mye arbeid som gjenstår, kommer til å bli ferdig innen fristen som er i morgen ettermiddag. Vi har stor premiere på filmen i Kolbotn kulturhus på fredag, men timene før premieren har vi tenkt å benytte til fordypning i flere animasjonsteknikker. Jentene på bildet har vært de reneste superanimatører i dag. Scene etter scene har blitt produsert i forrykende tempo, mens gutta har sittet klar med mikrofon og redigeringsprogram. På bildet nedenfor ser dere et lite hint av hva som kommer...

1 kommentar:

Hanne sa...

I dag har jeg vært innom hos "Fin i formen" for å prøve lykken. Det var det mange andre som hadde gjort også - naturlig nok :-)
I den lange listen over kommentarer dukket det opp mange bloggere som jeg ikke dro kjensel på, så dagens bloggrunde består i å besøke alle disse. Det er så gøy å oppdage nye bloggere. Du er en av dem, og jeg er glad jeg fant bloggen din. Dette var en HELT annerledes blogg - må tipse noen lærervenninner om den, ja.
Ha en fin, fin sommerdag :-)
Pludrehanneklem