fredag 19. juni 2009

Animasjonsturnè over hele landet!


Da er turnedagene for kursvirksomheten klare! Jeg skal lede 8 kurs for lærere og kulturskolelærere på starten av 2010, men påmeldingen er allerede i gang. Kurset tar for seg pedagigisk tilrettelegging av animasjonsarbeid med barn, og vi skal selvfølgelig lære å lage film på mange spennende måter! I tillegg så får alle deltagerne animasjonsboka jeg utgir til høsten. Erfaringsvis blir kursplassene raskt fullbooket, så her er det bare å hive seg rundt!
Byer jeg skal besøke: Ålesund, Molde, Trondheim, Bodø, Tromsø, Bergen og Kristiansand.
Les mer på kurssidene mine.
Påmelding til Norsk Kulturskoleråd- Følg linken så kommer du til programmet for kurset
.

4 kommentarer:

Velkommen til min kreative verden sa...

Du er jammen flink. Dette må være motiverende for lærere rundt om kring. Jeg skal reklamere for deg til mine studenter. Jeg jobber på lærerutdanningen i Design og håndverksfag.

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Tusen takk! Jeg har faktisk holdt en del kurs for lærerstudenter også, på Høgskolen i Oslo og på Lillehammer. Dette er absolutt et viktig kurs for dine lærerstudenter på Design og håndverksfag, da det dreier seg om bruk av digitale verktøy i alle fag, og fordi kunst og håndverksfaget har en naturlig stor del av arbeidet. I tilegg vektlegges hvordan man kan benytte animasjon som metodikk for å fordype seg i faglige tema, samt spesielt tilrettelagt undervisning.

Velkommen til min kreative verden sa...

Takk for svar over. Jeg tenkte meg nok det: )

Festen i går gikk veldig fint. Det ble et morsom poeng! Jeg ristet brødene i forkant og klippet av kontakten. Jeg turte ikke å gjøre noe annet. Brødskivene spratt like godt opp uten strøm: )

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Så moro!