søndag 19. april 2009

Skolekinonytt fra FILM&KINO anbefales!

Alle dere som er opptatt av barn, læring og film burde abbonere på Skolekinonytt. Skolekinonytt er et infoskriv som sendes ut per mail, og det er helt gratis. Det er FILM&KINO som står som utgiver.

Dette har jeg sakset fra Skolekinonytt:

Her informeres det om nye filmstudieark, relevante seminarer for lærere, utlysninger av skolekinomidler, Den kulturelle skolesekken, kampanjer som Den store skolekinodagen, og relevante festivaler som Amandus og Barnefilmfestivalen i Kristiansand. I det hele tatt en rekke temaer og aktiviteter som vi tror er relevant for skoleverket og som vi håper vil bli satt pris på.
Følg linken, så er du i gang: Skolekinonytt

3 kommentarer:

Margrethe sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) Hyggelig å kunne gi idéer så det gleder at du ønsker å sette elevene igang med collager.
Animasjon er et tema som jeg synes virker veldig spennende, men jeg kan desverre veldig lite om det. Veldig fin blogg du har om animasjon, og så artig å se hva barna får til. Kommer til å bruke bloggen din til å lære meg muligheter med animasjon.

Bente (Animasjon i skolen) sa...

Så moro at jeg kan være til nytte også. Om du vil så kan jeg sette deg på mailingliste for neste gang det blir animasjonskurs. Jeg har en nå på tirsdag og insdag, men det er desverre fullt. (Kursene er nærmest gratis for lærere og støttet av FILM&KINO) Vil du lese mer om kurs, kan du gå til hjemmesiden (www.animasjoniskolen.vpweb.no)

Anonym sa...

Good dispatch and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.