lørdag 18. april 2009

Animert verkstedsfilm til Los Angeles!

I går fikk jeg en gledelig nyhet. Filmen "Det store Skriket" skal til Los Angeles! Filmen er laget av barn i alderen 9- 14 år under Kortfilmfestivalen i Grimstad i 2007, og handler om Skrik som etter hvert skifter legning.

Denne filmen vakte litt oppmerksomhet da den ble vist under animasjonsverkstedets premiere under Kortfilmfestivalen. - Og det skjønner jeg godt! Det er ikke hver dag Skrik, Pikene på broen og Kvitebjørn Kong Valemon opptrer i samme film, og i tillegg i en såpass kontroversiell film.

Vel, visningen i Grimstad førte til at en som heter Bård i Skeive filmer ville låne den, og den ble så vist som forfilm under festivalen samme år.

Nå ser det ut som om den skal vises under 27th Los Angeles Gay & Lesbian film festival også! Utrolig morsomt for en verkstedsfilm laget på 10 timer, spør du meg! Det er lederen for Skeive filmer som skal ta med seg filmen, og i den forbindelse har jeg i dag tekstet den på Engelsk. Om den faktisk blir vist, gjenstår å se. Spennende blir det uansett! De ungdommene som har animert filmen bør uansett være stolt!

1 kommentar:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hehehe... Vi fikk lese den før den ble sendt i trykken, så han visste hva som kom. Bare bildene vi ikke fikk se før i går.

Snodige greier!